Pages

Thursday, October 21, 2010

comei lotte contest by jaijina

ari ni aku nak join contest.. ni lah 1st time aku join mana2 contest lam blog ni.. itu pun sbb kena tagged oleh Leily.

takpe mana tau kot2 ade rezeki aku kat sini..




kalu korang nak join sila klik contest.

so, rasanya gambar kat bawah ni leh la kot..



nama kanak-kanak: Nur Insyirah Damia Ahmad Ridzuan
umur : 2 tahun 4 bulan
nama ibu : Siti Junaida Ahmad

tengah duk pegang kucing, tengok-tengok dia duk termenung.. termenung nak jadi cikgu gamaknya...


aku rasa aku nak tag:
1. irma
2. mok long
3. gee


2 comments:

My MiRa said...

datang melawat peserta contest..ehhee

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekkeke..
tak sangka ko buat..
takpe. mane taw de rezeki.. =)