Pages

Thursday, March 8, 2012

Waspada Ngan Nombor Ni 03-27874200 n 03-20550700

Salam...

Aku baru je dapat panggilan drpd no. 03-20550700 .
Katanya drpd AIA plus ngan kerjasama Bonuslink. Yang kat depan x brape nak clear.. tapi yang tang Bonuslink tu mmg aku dengar dengan jelas.
Mula2 tu aku layan gak la. Dia bg penjelasan pasal polisi insurans dgn panjang lebar. Aku iakan aje. Then dia ckp nak hantar polisi. Dia mintak alamat rumah, aku bagi.Pahtu mintak no. ic.
aik... aku dah naik heran ni. nak buat apa ngan no. ic aku. kalu alamat rumah aku bg lg ni nak no. ic.
bila aku xnk bg, leh dia tanya apa yg menyebabkn aku xnk bg..
nk je aku jawap suka ati aku le.. tp aku jawap gak utk keselamatan la..
dia bg alasan skit punya byk.. call tu dirakamlah.. nanti dia akan bgtau nama, no. ic dia, pastu leh la aku call blk tanya pasal dia.
mana aku nk tau rakam ke x.. last2 aku diam je, dah x tau nk buat apa.. sampai la call terputus. tp dia x putus asa call lg guna no.03-27874200 plak. tp aku terus je sekat panggilan dia .. padan muka ko..
aku try la cek nombor ni kt tenet..
wah.. bukan main banyak lg komplen pasal nombor ni..
mujur aku cepat tersedar kalu x padan muka aku.
tapi padan gak muka aku kalu jadi apa2 nanti..
yang ko layan sangat apsal.. :)
so waspada la ngan no. 03-20550700 & 03-27874200 atau pun nombor dr KL yg korg x pasti dr sapa..

apa pandangan korang?

Wasalam....

17 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

pnah dapat call dari no celcom 019. dia ckp nk bg kad discount. pg restoren, theme park, hotel blh dpt discount.. last sekali minta bayar rm499 for the card. then me ckp kena fikir dulu. dia mcm question pulak kenape kena kita kena fikir. last2 me sje je putuskan line n off hp.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sit,
kwn blog pun ada kena..
die ckp dr angkasa, detail nk taw gaji ke ape,
byk la yg die soal..
seb bek hamba allah ni cerdik jugok, dok la kena tipu mentah2...

kena lebih waspada la pasni..

Rafhani said...

Eh,baru semalam dpt call dr this no.Tapi x layan sgt sbb busy.Seb baik x layan.Thanks for the info

Anonymous said...

tq for the info :) ...baru dapat call dari no tuh...kalau de pape jgn lpe share lg bro... :)

Anonymous said...

td dpt miss call 10 kali dr no ni...tp mls nk angkat.. then trs search no ni area mana... tgk2 kuar info dr blog ni...thanks

AJ said...

slm. saya baru je dapat call siang td. mula2 tu mmg ragu2 la sbb dia mintak maklumat mcm2. tapi dia kata, klo x pcaya, saya blh call pihak bonuslink sdiri, so i called bonuslink & tanya2 mcm2 pasal insurans tu. Jadi memang betol AIA n bonuslink ada tawarkan bnda ni. so, harap2 admin lain kali before post benda mcm ni, tlg semak dulu la. jgn main buat andaian je. saya terjumpa post ni pon sbb dok google nama aia n bonuslink la. saya x beli, tapi bila saya tanya my uncle which is a police inspector, kalau org tu ada no ic kita sekali pun, dia xle buat apa2. sebab yang penting nya, kad ic tu sendiri yg x blh bagi sebarangan.

Precious Crafts said...

Saya baru dpt pggilan tadi tp x angkat, google dulu & dpt info ni. TQ ya. x perlu la saya susah2 pggilan dorang lps ni.

YAKUZA PROF said...

sye pun ade call no ni..die kte dr maybank..yg pelik cmne dia tau no saya?setahu sye no maybank lain..nasib baik sye xlyn diorang..

farrah said...

Thank you share pasal ni. Saya pun baru dapat call dari no ni.

Anonymous said...

Sorg je y pndai. Xcaye trus bukak google, bace kt blog, forum y si bodo karang tanpa siasat.bende btol jd salah.bengong.

Rose said...

Thanks for the blog post. I got a missed call from this number just now. :p

Anonymous said...

sy baru terima call dari no 0320550700 jam 3.26 ptg, sy tak degar, just nampak misscall, sy try call balik dia mintak ext bagai, sy mana tau no siapa. Sbb bila sy call tu mesin tu x ckp pulak dari company mana2 so pg tadi sy call sekali lagi, mujur x dapat. Pastu sy check tenet baru tau...ada problem upenya no ni. sib baik x angkat.

Diana Rei said...

baru dpt panggilan ni td, tp tk terangkat mls la layan benda2 yg tk dikenali.

muhamad hamidi said...

aq pn kne...seb baik aq x angkat..aq dpt kol dri 3 no doe....
nie no2 tu.pasnie beware..
1.03-20366888
2.03-20750000
3.03-27874200

icyblaze azriy said...

Fuh, baru je kena pg td tp nasib baik x angkat sbb sibuk...
Pastu call lain plak pkl 2.30 td pun x angkat sbb tgh syok lunch...
Pasnie kena beware no nih la macam kt komen muhamad hamidi

Anonymous said...

ada 8 no insurance yang saya blok

1. 03-2203 9888
2. 03-2055 1200
3. 03-2055 1000
4. 03-2726 3500
5. 03-2036 6888
6. 03-2787 4200
7. 03-2075 0200
8. 03-2080 6200

geram betul rasa nak report polis ja, dah kata tak berminat still call lagi

Putu Tarzan said...

kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan om AGUS pula yang telah memberikan
angka ritual kepada saya yaitu 4 angka dan alhamdulillah langsung tembus. sekali lagi makasih ya OM karna
waktu itu saya cuma bermodalkan uang 300 ribu dan akhirnya saya menang. Berkat angka GAIB hasil ritual Om AGUS
saya sudah bisa buka usaha yaitu BENKEL MOBIL/MOTOR dan TOKO SEMBAKO kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari
sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS OM AGUS di nomor hpnya: 085_397_766_615 ramalan OM memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin tembus.,SALAM Sukses semuanya tanks